<h2>Μελισσοκομικά προϊόντα Bar Bee...</h2> <h2>Μελισσοκομικά προϊόντα Bar Bee...</h2> <h2>Μελισσοκομικά προϊόντα Bar Bee...</h2> <h2>Μελισσοκομικά προϊόντα Bar Bee...</h2>
Previous Next
Προϊόντα περιποίησης
 
 
Προϊόντα περιποίησης με βάση το μέλι - Θεσσαλονίκη
Μπαρμπαρούσης Νικόλαος 
 
 
Το μέλι είναι ένα συστατικό που βοηθάει πολύ στην ενυδάτωση της επιδερμίδας του προσώπου, ενώ παράλληλα διακρίνεται και για την θρεπτικότητά του.Είναι ένα αντιοξειδωτικό που ελαχιστοποιεί την εμφάνιση της γήρανσης (ρυτίδες, λεπτές γραμμές, κ.τ.λ.). Επίσης, μπορεί να εμποδίσει ορισμένες βλάβες της επιδερμίδας. 
 
Η οικογενειακή επιχείρηση "Μέλι Μπαρμπαρούσης'' ιδρύθηκε το 1987 και δραστηριοποιείται στο χώρο όλων των μελισσοκομικών προϊόντων στην περιοχή Καυτατζόγλου 4-6 Τριανδρία στην Θεσσαλονίκη.

Παράγουμε με αφοσίωση και μεράκι και σας προσφέρουμε σε οικονομικές τιμές προϊόντα περιποίησης με βάση το μέλι. 
 
Σε εμάς θα βρείτε την θαυματουργή Κεραλοιφή, που  περιέχει μελισσοκέρι, παρθένο ελαιόλαδο, μαστίχα Χίου, μέλι και πρόπολις. Είναι επουλωτική για καψίματα εκζέματα και τσιμπήματα, μαλακτική, ιδανική για ξηροδερμία στους αγκώνες και τις πτέρνες.
 
Ακόμα μπορείτε να βρείτε σε εμάς, κρέμες προσώπου με μέλι και σαπούνια με βάση το μέλι, σε μοναδικές τιμές.
 
Παράγουμε και διαθέτουμε όλα μας τα προϊόντα χωρίς μεσάζοντες σε όλη την Ελλάδα. Εντός Θεσσαλονίκης η παράδοση των προϊόντων μας γίνεται κατ' οίκον χωρίς καμία επιβάρυνση.
 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Καυτατζόγλου 4-6 Τριανδρία - Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310930819, 2310921212 Κιν. 6974843138